吉他社APP打开本谱

获得更好的看谱体验
立即打开
播放

选择音轨

• 曲谱信息
  • 歌词
  • 标题:Girly Storm Shissou Stick

标签: 官方总谱

艺人:Satou Satomi

专辑:K-ON! Character Image Song Series - Tainaka Ritsu

附注:
    Let's Music 2 Official Score
    I took my best guesses at which parts go to which 
    characters.

~~~
    Feedback? E-mail at
    ubervideodisc@yahoo.com

节拍: Moderate ♩ = 115

key:251

注释:HIT F5 FOR INFORMATIONYESDO THAT HIGH PITCHED THING (NOT IN THE SCORE)DEAD NOTE SWEEPRECOMMEND HARD LEAD SOUND ON SYNTHRANDOM SYNTH NOISES, 4 MEASURESORGAN FOR CHORUSORGAN FOR CHORUSSCORE INDICATES NO SYNTH IN C-2I FEEL THIS IS INACCURATEUSE A DIFFERENT SYNTH PATCH, NEXT 4 MEASURES5 STRING BASS! DO NOT FORGET!RIDE CYMBALS GODO ITDO IT!!!THIS IS MY FAVORITE PARTTHIS IS WHAT SCORE INDICATESIT DOESN'T SOUND RIGHT TO MESHOULD BE SAME AS INTERTHIS IS WHAT SCORE INDICATESIT DOESN'T SOUND RIGHT TO MESHOULD BE SAME AS INTER
    标记:Intro.A-1B-1C-1Inter.A-2B-2C-1 ++Inter. ++DC-2Ending
    歌词:

Os-sha! ka-na-e-ta-i ko-to wa a-re-ko-re o-mo-i-tsu-ku so-re-de-mo ka-ta-ru yo-ri sa-ki ni ryo-u-te ga, ryo-u-a-shi ga u-go-ku DO-RA-MAA ha-ya-i mon-gachi ko-no yo no tsu-ne desho jou-netsu no su-ti-k-ku ni-gi-ri-shi-me- ONE TWO THREE zen-ryoku shis-sou o-to-me wa bou-sou ten-shon a-ge-te ma-e no me-ri de i-kou na-mi-da wa kikku de e-gao wa ki-ipu de ha-de nta-mu mawa-shi-te a-ra-shi yo-be! HAP-PY da-ke yo-be!! ho-shi-i mo-no da-t-te a-chi-ko-chi a-ri-so-u na so-re-de-mo ip-pon su-ji o too-shi-te i-ki-ta-ra hi-bi ga ki-tto hi-ka-ru DO-RA-MA ka-k-ko-ii firu hi-ru ni yo-ru ni kenkyuu shaa-pen mo su-ti-k-ku ni ka-e-te- ONE TWO THREE zen-ryoku shis-sou om-o-i wa fu-ttou kouu-n no me-ga-mi no ma-e-ga-mi o tsu-ka-me os-sha de shu-u-gou shi-n-ji-te raku-shou oop-un han-do & maindo a-ra-shi ko-i! u-ke-te ta-tsu koi!! it-su-mo mi-te-ru min-na no ko-to mi-te-ru shi-tte-ta? se-na-ka tte shou-ji-ki-da-yo. da-re no "ta-no-shi-i" mo "ka-na-shii" mo zen-bu is-sho ni ne, ka-n-ji-te-ru yo da-tte da-tte... bu-cho-u da mon!! ONE TWO THREE zen-ryoku shis-sou o-to-me wa bou-sou ten-shon a-ge-te ma-e no me-ri de i-ko-u na-m-ida wa kikku de e-gao wa ki-ipu de ha-de nta-mu mawa-shi-te a-ra-shi yo-be! HAP-PY da-ke yo-be!!

• 相关吉他谱
  • 炉心融解