吉他社APP打开本谱

获得更好的看谱体验
立即打开
播放

选择音轨

• 曲谱信息
  • 歌词
  • 标题:F閘re a tr閒醫

艺人:Tankcsapda

专辑:Baj van!!

作词:Tankcsapda

作曲:Tankcsapda

制谱人:red5 (Bal醶s Szentgy鰎gyi) helltrust@freemail.hu

附注:
    Bass and Drums aren't 100% correct, because it's my 
    first tab :)

Homepage of the band:
    www.tankcsapda.com

节拍: ♩ = 141

注释:intro (tempo 141)verse 1verse 2chorus 1bridgeverse 3verse 4chorus 2chorus 3 (tempo 280)chorus 4(tempo 230)Egyutolsslukkv-geAcigarett醡elgMenniknev間-reEbb鮨ennyi閜pelgHosszazasz-l閚Kurv醟醠lnakv-gigElrugaszkodomaf鰈dt鮨m醨repl鰇fligF閘reatrf醫F閘reatrf醫F閘reatrf醫haj髎vagyokgy鷍tsbem間egyrakt醫Kil-pekazbeAbr鰉aszakafanderElmaradtmgttemm醨R間anaprendszerEgypillanatnekemAmik閠ezeraf閚ynekSzvokegyutol-s髏m醨repl鰇v間legF閘reatrf醫F閘reatrf醫F閘reatrf醫haj髎vagyokgy鷍tsbem間egyrakt醫F閘reatr-f醫F閘reatr-f醫F閘reatr-f醫haj髎vagyokgy鷍tsbem間egyrakt醫t醫ttttnnn醥mF閘reatr-f醫F閘reatr-f醫F閘reatr-f醫haj髎vagyokgy鷍tsbem間egyrakt醫lllll-l
    标记:introverse 1verse 2chorus 1bridgeverse 3verse 4chorus 2chorus 3chorus 4
    歌词:

Egy utols slukk 閟 v間e A cigarett醡 el間 Menni k閚e v間re Ebb鮨 ennyi 閜p el間 Hossz az 鷗, a sz閘閚 Kurv醟 醠lnak v間ig Elrugaszkodom a f鰈dt鮨 蒼 m醨 rep黮鰇 f閘ig F閘re a tr閒醫 F閘re a tr閒醫 F閘re a tr閒醫 踨haj髎 vagyok gy鷍ts be m間 egy rak閠醫 Kil閜ek az 鹯be A b鮮鰉 a szkafander Elmaradt m鰃鰐tem m醨 R間 a naprendszer Egy pillanat nekem Ami k閠ezer 関 a f閚ynek Sz韛ok egy ut髄s髏 蒼 m醨 rep黮鰇 v間leg F閘re a tr閒醫 F閘re a tr閒醫 F閘re a tr閒醫 踨haj髎 vagyok gy鷍ts be m間 egy rak閠醫 F閘re a tr閒醫... F閘re a tr閒醫...

• 相关吉他谱
  • KCYMX